Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mentőautót kapott a nagybecskereki Szociális Központ

2019-03-01
16:48
2019-03-01
17:18
Forrás
Pannon RTV
Egy jól felszerelt mentőautót kapott a munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai minisztériumtól a nagybecskereki Szociális Központ.

Az ötmillió dinár értékű járművet a többi nagybecskereki szociális intézmény is használhatja majd – hangzott el Zoran Đorđević tárcavezető közép-bánáti látogatásán. A miniszter a nagybecskereki városházán tárgyalt Čedomir Janjić polgármesterrel és munkatársaival, majd ellátogattatott a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nagybecskereki hivatalába is.

Zoran Đorđević, munkaügyi, foglalkoztatási és szociálpolitikai miniszter: „Tárgyaltam az önkormányzat képviselőivel, a szociális központ, a gerontológiai központ, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nagybecskereki hivatalának a képviselőivel és a Nyugdíjbiztosítási Alappal. Tárgyaltunk a közös feladatokról, arról hogyan lehetne a munkájukat még jobbá tenni. Nem beszéltünk a szemmel láthatóan jó eredményekről, amelyek mindenképp köszönetet érdemelnek, hanem inkább arról tárgyaltunk, hogyan segíthet a minisztérium a hatékonyabb munkavégzés érdekében.”

Nagybecskerek
Zoran Đorđević
mentőautó

Most

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.