Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Mi a helyzet a határon?

2021.08.02
10:18
2021.08.02
13:55
Forrás
Pannon RTV
Mérséklődött a torlódás a Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely Szerbiából kilépő oldalán.

A szombaton tapasztalt 10-12 órás várakozás helyett jelenleg nagyjából 30-40 perc alatt át lehetett jutni Magyarországra. A Magyarország felől érkező utasoknak másfél órát kell várakozniuk Szerbia felé.

Magyarország felől a kisebb határátkelőknél sem alakultak ki nagy sorok a délelőtti órákban, viszont aki Szerbiából utazik, a Királyhalom-Ásotthalom átkelőnél jelenleg 40 percet kell várakoznia, a Horgos-Röszke közúti átkelőnél egy órát, a Gyála-Tiszaszigetinél pedig két órát kell várni.

Az illetékesek szerint a következő hétvégén ismét csúcsforgalomra kell számítani a szerb-magyar határszakaszon, mindkét irányban.

határ
várakozás
határátkelő
Horgos-Röszke autópálya-határátkelőhely

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.