Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Mi hősünk kártya köszönet a covid-rendszerben dolgozóknak

2021.06.30
13:15
2021.06.30
17:56
Forrás
Pannon RTV
68 egészségügyi dolgozó vehette át Magyarkanizsán a Mi hősünk kártyát, amely egy állami kedvezményprogram a covid-rendszerben dolgozó és önkénteskedő személyek számára. Az egészségügyi dolgozókat segítő akcióban mintegy 50 cég vesz részt.
Pannon RTV

A koronavírus megjelenése óta az elmúlt több mint egy évben a lakosság mellett az egészségügyi dolgozók álltak folyamatosan a célkeresztben, végezték munkájukat, kezelték a betegeket és azon dolgoztak, hogy mielőbb véget érjen a járványidőszak.

Gulyás Eleonóra, fül-orr-gégész szakorvos, Egészségház, Magyarkanizsa: „Nagyon fárasztó volt, tényleg minden nap foglalkoztatva voltunk, nagyon sok betegünk volt, különösen az utóbbi hónapokban.”

Pannon RTV

Magyarkanizsán 126 egészségügyi dolgozó közül 68 személy munkáját jutalmazták kedvezménykártyával. Nagy átszervezésre volt szükség ahhoz, hogy az alapvető egészségügyi ellátás is folyamatosan működhessen, emelte ki Gyólay Karolina, a magyarkanizsai Egészségház igazgatója: „Nagyon örülünk ennek a megtiszteltetésnek, hogy ezeket a kártyákat megkaptuk, de emellett ezek a kártyák személyi igazolvánnyal együtt nagyon sok kedvezménnyel fognak járni azoknak a dolgozóknak, illetve alkalmazottaknak, nemcsak orvosoknak, nővéreknek, hanem technikai és segéddolgozóknak is, akik az elmúlt egy évben teljes mértékben és fáradhatatlanul oda tették magukat, hogy legyőzzük ezt a vírust.”

Pannon RTV

Az egészségügyi dolgozókat segítő akcióban 50 cég vesz részt, amelyek különböző kedvezményeket, valamint különféle szolgáltatásokat biztosítanak a Mi hősünk kártyabirtokosoknak.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Szeretném nekik megköszönni mindazt az időt, energiát, amit erőn felül, munkaidőn felül teljesítettek azért, hogy a mi polgáraink egészségben, biztonságban érezzék magukat.”

Pannon RTV

A kedvezmények egyes árucikkek vásárlása esetén vehetők majd igénybe, illetve elsőbbséget jelentenek az állami hivatalokban, a közvállalatoknál, illetve a szociális intézményekben való ügyintézéskor.

Magyarkanizsa
Mi hősünk kártya
Gulyás Eleonóra
Gyólay Karolina
Fejsztámer Róbert
Covid
COVID-19
koronavírus

Most

17:04, Frissítve: 17:27

Olyan olcsó a tej, hogy a tejtermelők feladják

Míg a kenyér, a hús, a zöldségfélék és a gyümölcs ára nőtt, addig a tej és a tejtermékek ára maradt a régi már huzamosabb ideje. Az üzemanyag és a takarmány pedig folyamatosan drágul - panaszolják a tejtermelők.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.