Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi a teendő, ha felcsapnak a lángok?

2023.03.07
20:26
2023.03.07
21:01
Forrás
Pannon RTV
Holló Dániel, a topolyai Dr. Hadzsi János Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke a Közügyekben beszélt a bácskossuthfalvi tűzesetről, és arról is, hogy mit kell tenni, ha otthonunkban ne adjisten felcsapnak a lángok.

Tűz ütött ki ma reggel egy családi házban Bácskossuthfalván. A helyszíni információk szerint vélhetően a kályhából kipattanó parázs okozta a tüzet, mivel a család fával tüzelt. Az egyik ágy gyulladhatott ki. A tűzben három helyiség teljesen kiégett. A család nyolc gyereket nevelt, többen iskolában voltak, a tűzvész azonban sajnos egy egyéves és egy hároméves kisgyerek életét követelte.

Bácskossuthfalva
családi ház
Holló Dániel
Dr. Hadzsi János Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Topolya
leégett ház

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű