Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi várja a majáliskor Palicsra látogatókat?

2021.04.28
14:24
2021.04.28
16:06
Forrás
Pannon RTV
A hagyományos palicsi majálist, amely évente több ezer látogatót vonz, az idén a koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt nem tartják meg, és nagyobb, szervezett programokra sincs lehetőség.
Pannon RTV

Időhiány miatt már nem is lenne alkalom komolyabb programokat szervezni. Ennek ellenére is megpróbálnak kedvezni a fürdővárosba látogatóknak - nyilatkozta a Pannon RTV-nek Dencs Valéria.

Pannon RTV

A Palics Park Kft. igazgatója elmondta, hogy a visszafogottabb ünneplés ellenére a két vidámpark, a vendéglátó egységek teraszai is elérhetőek lesznek a kikapcsolódni vágyóknak.

Pannon RTV

Dencs Valéria, a Palics Park Kft. igazatója: „A vidámpark üzemeltetőivel van szerződésünk. Ők biztosítani fogják az egészségügyi szabályozások betartását. Ellenőrizni fogják az adott feltételeket. Amit használhatnak még a kilátogatók, az a vendéglátóhelyek teraszai, azon belül fagylaltot tudnak vásárolni. Egyéb dísztárgyakat is vásárolhatnak majd.”

majális
Dencs Valéria
vidámpark
terasz
május 1.

Most

08:42, Frissítve: 08:48

Magyar katonákra támadtak a migránsok

Erőszakkal próbálta átlépni a szerb-magyar határt Ásotthalomnál egy migránscsoport kedden este – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
21:52, Frissítve: 07:06

Érdemes hajnalban felkelni!

A tokiói olimpia 5. napján Szerbia 5 sportágban versenyez: úszás, evezés, cselgáncs, 3x3-as kosárlabda és tenisz. Pályára lép a világ legjobbja, Novak Đoković, 7 óra körül. A magyar versenyzők közül Hosszú, Kenderesi, Milák aranyért úszik szerdán.
21:02, Frissítve: 21:28

Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC a BL selejtezőjének második fordulójából, miután az egy héttel ezelőtti, hazai első mérkőzésen elért 2-0-s sikert követően a párharc keddi, idegenbeli visszavágóján 3-1-re nyert a litván Zalgiris Vilnius ellen.

Népszerű