Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mi várja a majáliskor Palicsra látogatókat?

2021.04.28
14:24
2021.04.28
16:06
Forrás
Pannon RTV
A hagyományos palicsi majálist, amely évente több ezer látogatót vonz, az idén a koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt nem tartják meg, és nagyobb, szervezett programokra sincs lehetőség.
Pannon RTV

Időhiány miatt már nem is lenne alkalom komolyabb programokat szervezni. Ennek ellenére is megpróbálnak kedvezni a fürdővárosba látogatóknak - nyilatkozta a Pannon RTV-nek Dencs Valéria.

Pannon RTV

A Palics Park Kft. igazgatója elmondta, hogy a visszafogottabb ünneplés ellenére a két vidámpark, a vendéglátó egységek teraszai is elérhetőek lesznek a kikapcsolódni vágyóknak.

Pannon RTV

Dencs Valéria, a Palics Park Kft. igazatója: „A vidámpark üzemeltetőivel van szerződésünk. Ők biztosítani fogják az egészségügyi szabályozások betartását. Ellenőrizni fogják az adott feltételeket. Amit használhatnak még a kilátogatók, az a vendéglátóhelyek teraszai, azon belül fagylaltot tudnak vásárolni. Egyéb dísztárgyakat is vásárolhatnak majd.”

majális
Dencs Valéria
vidámpark
terasz
május 1.

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.