Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

Mikortól lesz mód nagyobb rendezvényeket szervezni?

2021.04.20
08:33
2021.04.20
10:40
Forrás
Tanjug
Jelenleg nincs itt az ideje a korlátozó intézkedések enyhítésének, valamint hibát követnek el azok, akik a sokáig tétováznak a vakcina felvétele kapcsán - jelentette ki dr. Predrag Kon epidemiológus, a köztársasági válságstáb tagja.

Elmondta, a járványügyi helyzet minden bizonnyal május második felében kezd majd javulni, júniusra pedig már jelentősen jobb lesz. Kon szerint a lakodalmakat és a nagyobb rendezvényeket is csak ezután szabad megtartani.

Elmondta továbbá, nem hiszi, hogy a válságstáb holnapi ülésén enyhítenének a vendéglátóipari egységekre vonatkozó szigorításokon, illetve a közelgő ünnepekre szerinte nem lesznek újabb korlátozások, helyette az eddigieket kell még szigorúbban betartani.

Szerbia
koronavírus
járvány
lakodalom
rendezvény
Predrag Kon

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.