Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Milyen következményei lehetnek az enyhítéseknek?

2020.05.21
21:52
2020.05.21
22:18
Forrás
Pannon RTV
Nem lesz jelentősebb egészségügyi hatása a korlátozások enyhítésének a határon - jelentette ki Vickó Ferenc egészségügyi államtitkár a Pannon RTV Közügyek című műsorában.

Péntektől negatív koronavírus-teszt és karantén-kötelezettség nélkül is átléphető lesz a szerb határ a bejövő személyforgalom részére. A szerb kormány mai döntése hatályba lép, amint az megjelenik a hivatalos közlönyben. Hogy milyen egészségügyi hatása lehet az enyhítésnek Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárt kérdeztük a Közügyekben.

következmény
enyhítés
szabályok
határnyitás
intézkedés
Vickó Ferenc
egészségügy

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.