Ugrás a tartalomra
Pixabay/Alba Roma

Milyen támogatásokért és kihez fordulhat egy gyermeket váró család?

2021.09.21
22:53
Forrás
Pannon RTV
Az újszülött gyerekeknek és a kismamáknak milyen támogatás jár és hol lehet ezt igényelni? Kinek jár a családi pótlék? Ennek mekkora az összege? Ezekre a kérdésekre válaszolt Tóth Szalai Erika a Közügyekben.
Pannon RTV

Szabadka város helyi ombudsmanja egy tájékoztatót készített a fogyatékkal élők, a kisnyugdíjasok, a rászoruló felnőttek és a gyermekek jogairól és a nekik szánt támogatásokról. Az útmutató a köztársaság és a szabadkai önkormányzat által biztosított támogatásokat dolgozza fel, különös figyelmet szentelve a gyermekes családok anyagi támogatásának.

támogatás
újszülött
Tóth Szalai Erika

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.