Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Minden, amit a szabadkai Kosztolányi gimnáziumról tudni kell

2021.04.14
22:50
Forrás
Pannon RTV
Ezúttal a szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumot mutatjuk be. A tanintézményben csütörtökön és pénteken lehet beiratkozni a következő tanévre.
Pannon RTV

Az utóbbi években egyre nagyobb problémát jelent, hogy a vajdasági diákok már a középiskolai tanulmányaikat is Magyarországon végzik, ahelyett, hogy itthon tanulnának tovább. Hogy ez ne így legyen, a Közügyekben igyekszünk megmutatni az itthoni kínálatot. 

Pannon RTV

A szabadkai Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnáziumba történő jelentkezésben segítséget nyújt az iskola is, erről beszélt Nagy Tibor igazgatóhelyettes hírháttérműsorunkban. Elmondta továbbá, milyen szakok milyen létszámmal indulnak ősztől, és arra is kitért, hogy hétfőtől ismét tanteremben tudják fogadni a diákokat.

Szabadka
Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium
továbbtanulás

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.