Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Minden egy helyen, ami a gyermekneveléshez szükséges - Család Expo Zentán

2023.04.01
11:39
2023.04.01
16:19
Forrás
Pannon RTV
Több mint 200 kiállító részvételével zajlott le a Család Expo Zentán. Az esemény sok érdeklődőt vonzott. A rendezvényen a használt babaholmik börzéje mellett szolgáltatók és kézművesek kínálták a portékájukat.

Már délelőtt is sokan látogattak ki az eseményre. Így tett Dobosi Kata is gyermekével együtt.

„Nagyon fontosnak tartom ezt az eseményt, mert sok mindent meg tudok vásárolni, ruhákat, játékokat, nagyon jó áron. Vásároltam könyvet, játékokat, kisruhát."

Harmath Tímea második alkalommal érkezett a rendezvényre, kiállítóként.

„Azért is jó, mert a kisgyerekek mellett nincs nagyon idejük a szülőknek, és itt helyben megtalálható minden, akár a gyertyáktól kezdve, a kézműveseken keresztül mindenféle saját vagy használt termék, vagy már nem hordott dolgok is vannak, mindent megtalálhatnak, illetve praktikákat is tudnak egymás között cserélni, vagy problémákat megosztani egymás között, amire valaki tud megoldást és megosztani egymással.”

A Család Expo egyik célja, hogy a szülők olcsóbban hozzájuthassanak a gyerekek számára szükséges holmikhoz. Az eseményt a zentai Baba-mama Klub szervezi.

Tomić Edina, szervező: „Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a program, ami eddig a Baba Expo nevet viselte, ugyanis elsődleges célcsoport a kismamák és a kisbabák voltak, de a látogatók összetétele és a kínálat annyira kibővült, hogy úgy gondoltam, hogy a Család Expo elnevezés jobban leírja az eseményt. Úgyhogy a névben történt változás és a tartalom is színesedett. A rendezvény célja az, hogy egy helyen és egy időben megtalálhatók legyenek a család témakörhöz kapcsolódó termékek, szolgáltatások.”

A szervezők a nagy érdeklődésre való tekintettel a jövőben igyekeznek minél többször megszervezni a vásárt.

Család Expó
gyereknevelés
család
vásár

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.