Ugrás a tartalomra

Minden készen áll, hogy időben elinduljon a fűtés

2022.10.13
18:11
Forrás
Szerbiai RTV
Nincs ok a fűtési idény elhalasztására, az energetikai szektor készen áll - ezt mondta Zorana Mihajlović az energiaellátás és az energiahordozók biztonságának ellenőrzésért felelős munkacsoport ülése után.

A szerb energiaügyi miniszter kiemelte, amíg a külső hőmérséklet magas, addig a lakásokat sem kellene fűteni, pár napra szükség van ahhoz, hogy leellenőrizzék, hogy minden működik, azonban minden készen áll, hogy időben elinduljon a fűtés Szerbiában.

A miniszter hangsúlyozta, Szerbiában van elegendő energiaforrás, gáz és gázolaj. Hozzátette, a Szerbiai Villanygazdaság pár napja már nem hoz be áramot külföldről.

A fűtési idény október 15-én kezdődik.

fűtés
energetika
Zorana Mihajlović
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.