Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Miről szólhat az egyetemista élete, ha nincs buli?

2021.03.03
21:22
Forrás
Pannon RTV
Buli, buli és tanulás – erről szóltak az egyetemi évek a koronavírus megjelenése előtt.

A szigorítások miatt azonban ez teljesen megváltozott. A szórakozóhelyeket bezárták, a tanítás pedig sok egyetemen online térbe szorult Szerbiában. Hogy miként élik most az életüket a fiatalok és milyen nehézségekkel kell megküzdeniük? Az izgalmas hallgatói élet és a nagyszerű egyetemi bulik mindig vonzották a fiatalokat. Ez most nincs. Hogyan élik meg ezek hiányát a hallgatók? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a VIFÓ elnöke a Közügyekben.

VIFÓ
egyetemista
járvány

Most

15:59

Szenttamás község napja

Koszorúzással és oklevelek kiosztásával emlékeztek meg Szenttamás község napjáról. 77 évvel ezelőtt, ezen a napon vették át a hatalmat a Jugoszláv Népfelszabadító Hadsereg és a szovjet Vörös Hadsereg egységei a település felett.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.

Vučić: szerb és magyar, barát és testvér

A VMSZ elnökével közös képet jelentetett meg az Instagramon a szerb köztársasági elnök. A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően