Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Mirović: bonyolódik a járványhelyzet Vajdaságban

2020-07-02
16:53
2020-07-02
17:05
Forrás
Pannon RTV
Egyre komplikáltabb a járványhelyzet Vajdaságban is - jelentette ki ma Igor Mirović.

A tartományi kormány elnöke elmondta: napi szinten 30-40 új koronavírusos beteget azonosítanak. Szerdán 44 embernek lett pozitív a teszteredménye. A legtöbben Újvidéken betegedtek meg. A Közegészségügyi Intézet szerdán ismertette Újvidék polgármesterével a városban uralkodó járványügyi állapotot, a városvezetés pedig tárgyalni kezdett a vendéglátósokkal, illetve a bevásárlóközpontok vezetőivel az esetleges szigorításokról.

Igor Mirović, elnök, Tartományi Kormány: „Újvidék a legveszélyeztetettebb. Szinte minden nap a teszteltek fele, illetve a pozitív teszteredmények fele Újvidékről származik. 91 beteget kezelnek jelenleg a Covid-központban, vagyis a fertőző betegségek klinikáján, és tudtommal 5, vagy 6 beteg van az ortopédiai klinikán. Egyszerűen ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy a válságstáb által előírt óvintézkedések be legyenek tartva.”

Igor Mirović
Vajdaság
járványhelyzet
összetett
komplikált

Most

16:48, Frissítve: 17:00

Jövő héten is kánikula lesz

Folytatódik a kánikula a jövő héten is térségünkben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Tegnap 36,7 Celsius-fokot mértek Budakalászon.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.