Ugrás a tartalomra

Mit tegyünk, ha tűz van?

2021.02.24
21:01
Forrás
Pannon RTV
Reagálásunk attól is függ, hogyan keletkezett a tűz. Jó, ha tudják, mit lehet tenni, ha elektromos berendezések gyulladnak ki. A tűzoltó mondja el tanácsait.

Újvidéken mintegy 170 alkalommal riasztották a lánglovagokat idén, az esetek 60 százalékában tűzeset miatt. Ez a szám szokásosnak számít ilyenkor - mondják az illetékesek. Juhász Vilmos, Szabadka Város Tűzoltó Szövetségének elnöke a Közügyekben elmondta, hogyan kell reagálni a különböző módon keletkező tüzek esetében. Beszélt az elektromos berendezések oltásáról, valamint arról is, hogy milyen módon kell értesíteni a tűzoltókat és megkezdeni a mentést.

tűz
tűzeset
lángok
tűzoltás
tűzoltó
Juhász Vilmos

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.