Ugrás a tartalomra

Most Nenad Čanakról jelent meg sértő grafiti

2012-09-03
18:44
Nenad Čanakot, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnökét sértő firka jelent meg Újvidék külvárosában, Veterniken a főút mellett egy reklámtáblán
Nenad Čanakot, a Vajdasági Szociáldemokrata Liga elnökét sértő firka jelent meg Újvidék külvárosában, Veterniken a főút mellett egy reklámtáblán. Ismeretlen tettesek erre azt írták, hogy Čanak usztasa. Az Újvidéki Egyetem Bölcsésztudományi Karának épületére tegnap hasonló rágalom került, ami Újvidék polgármesterére, Igor Pavličićra vonatkozott, illetve eltűnt a dr. Zoran Đinđić utcát jelölő névtábla. A gyűlöletszítást a Liberális Demokrata Párt erélyesen elítéli, a tettesek elfogását és megbüntetését követeli. (Szerbiai RTV)
Nenad Čanak
grafiti
Veternik

Most

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.