Ugrás a tartalomra

Mulatozással telt a szilveszter Bácsfeketehegyen (videó)

2017.01.01
10:37
A bácsfeketehegyi kultúrotthonban hagyományos falusi mulatozással töltötték a szilveszter estét
A bácsfeketehegyi kultúrotthonban hagyományos falusi mulatozással töltötték a szilveszter estét. Családias, vidám hangulatban köszöntötték az új évet. Egész este ropták a táncot a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban. Magyar dallamokkal, finom falatokkal várták a vendégeket a szervezők. A környékről is, de többségében Bácsfeketehegyről érkeztek a szórakozni vágyók. Kórizs József, Bácsfeketehegy: „Az újév napján is összejöttünk, mint egy nagy család, együtt vagyunk. A társaságok, 5-6 család minden társaságban és az egész tűzoltó otthont, a művelődési egyesület nagytermét megtöltöttük.” vlcsnap-2017-01-01-14h45m51s119 Az év vége az összegzés és a fogadalomtételek időszaka. A fiatalok főleg az egészségesebb életmód kapcsán várnak többet maguktól az új évben. Kecskeméti Klementina, Bácsfeketehegy: „Nagyon jól sikerült, mivel elkezdtem sportolni, és sok mindent elértem, egy-két balesettel, mondjuk úgy, de azt félretéve. A 2017-es évem is remélem, hogy ilyen lesz, meg egy kicsit többet várok magamtól, meg az eredményeimtől, meg mindentől.”A hajnali menü nem múlhatott el bácsfeketehegyi töltött káposzta nélkül. A tombola főnyereménye pedig egy szerencsehozó sült malac volt. Sárközi István, elnök, Feketics Művelődési Egyesület, Bácsfeketehegy: „Azt szerettük volna, hogy egy magyar jellegű bál legyen, így fejezzük be együtt az évet. Január elsejétől a karácsonyi műsort követően is együtt csinálunk mindent, adja a Jóisten, hogy így fejezzük be és ezt kövessük ezután is.” A hagyományos mulatozáson a hajnali kakasszóig szórakoztak a szilveszterezők.
Bácsfeketehegy
szilveszter
mulatozás
Kultúrotthon

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.