Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Múltbéli helyekre vezet majd az új sétaösvény Horgoson

2019.12.19
13:09
2019.12.19
17:19
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták a Magyarkanizsa község északi részén található második sétaösvény terveit a kispiaci Nagy László Galériában.
Pannon RTV

A projekten az Ars Naturae csapata dolgozott, akik a hagyományok megőrzését, az idegenforgalom fejlesztését, valamint a természet védelmét is célul tűzték ki. Az első sétaösvény két évvel ezelőtt készült, és a Kishorgosi sétaösvény nevet kapta. Az Ars Naturae csapat projektjét Magyarkanizsa község önkormányzata támogatta. A második sétaösvény mintegy négy kilométer hosszú lesz, és a szikes puszták világát mutatja be, annak növény- és állatvilágával együtt.

Pannon RTV

Tóth Vilmos, építész, Magyarkanizsa: „Ez a keleti, délkeleti része Horgosnak, amely a sziget és a Kender-tó védett terültén keresztül jelöl ki szintén egy útvonalat, amely aztán a parkerdőbe, a kamarási parkerdőn keresztül a régi villanegyeden keresztül egészen a kamarási vasútállomásig terjed.”

Magyarkanizsa
sétaösvény
Tóth Vilmos
Kispiac

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.