Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Múltbéli helyekre vezet majd az új sétaösvény Horgoson

2019.12.19
13:09
2019.12.19
17:19
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták a Magyarkanizsa község északi részén található második sétaösvény terveit a kispiaci Nagy László Galériában.
Pannon RTV

A projekten az Ars Naturae csapata dolgozott, akik a hagyományok megőrzését, az idegenforgalom fejlesztését, valamint a természet védelmét is célul tűzték ki. Az első sétaösvény két évvel ezelőtt készült, és a Kishorgosi sétaösvény nevet kapta. Az Ars Naturae csapat projektjét Magyarkanizsa község önkormányzata támogatta. A második sétaösvény mintegy négy kilométer hosszú lesz, és a szikes puszták világát mutatja be, annak növény- és állatvilágával együtt.

Pannon RTV

Tóth Vilmos, építész, Magyarkanizsa: „Ez a keleti, délkeleti része Horgosnak, amely a sziget és a Kender-tó védett terültén keresztül jelöl ki szintén egy útvonalat, amely aztán a parkerdőbe, a kamarási parkerdőn keresztül a régi villanegyeden keresztül egészen a kamarási vasútállomásig terjed.”

Magyarkanizsa
sétaösvény
Tóth Vilmos
Kispiac

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.