Ugrás a tartalomra
Az autópálya
www.subotica.com

Munkálatok az autópálya Szabadka–Belgrád szakaszán

2017-07-28
14:39
2017-10-04
12:13
Szeptember 30-ig munkálatok folynak az autópálya Szabadka–Belgrád szakaszán – értesíti a polgárokat a Szerbia Útjai Közvállalat.

Pénteken reggel 6 órától szombat reggel 9 óráig a Szabadka és Újvidék közötti szakaszon dolgoznak majd az útépítők. Az aszfaltfelújítás idején a Belgrád felé haladó irányban a forgalmat átirányítják a szembe jövő, előzésre előirányzott sávba.

A közvállalat illetékesei arra kérik a sofőröket, hogy hajtsanak lassabban, alkalmazkodjanak a körülményekhez. (Magyar Szó)

autópálya
munkálatok
Szabadka-Belgrád

Most

10:35

Kilenc új fertőzött Magyarországon

Kilenccel, 4183-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, és az elmúlt 24 órában senki nem halt bele a fertőzésbe - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.
09:01

Hétfőn nyit újra a Louvre

Hétfőn nyit újra a párizsi Louvre, amely március közepén zárt be a koronavírus-járvány miatt. A világ leglátogatottabb múzeuma szigorú egészségügyi előírások mellett fogadja ismét a látogatókat.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.