Ugrás a tartalomra
Pixabay

Nagykikindán beváltak az intézkedések

2020-06-29
16:54
Forrás
TV Rubin
Nagykikindán két hónapja nem regisztráltak új koronavírusos megbetegedést - mondta el a Rubin Televíziónak Sandra Radlović, a helyi közegészségügyi intézet igazgatója.

A városban április 26-a óta nem volt új, beazonosított koronavírusos beteg, és ez annak köszönhető, hogy időben vezettek be intézkedéseket Nagykikindán, amelyeket a polgárok is tiszteletben tartották - tette hozzá Radlović. Ugyanakkor arra kért mindenkit, hogy az ajánlásokat továbbra is tartsák be, azaz viseljenek maszkot zárt helyiségben, mossanak gyakran kezet és tartsanak távolságot. A nagykikindai kórházban emellett nincsenek olyan koronavírusos páciensek sem, akik a környező településekről érkeztek volna oda. Nagykikinda egyébként az egyik első gócpontnak számított Szerbiában a vírus márciusi megjelenésekor, és a városban hetekig zárva volt minden a gyógyszertárakon, a drogériákon és az élelmiszerüzleteken kívül.

Nagykikinda
koronavírus-járvány

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.