Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

2021-01-22
19:02
2021-01-22
19:13
Forrás
IC/TK Facebook
Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Zajlik a koronavírus elleni oltások beadása Topolyán is. Az első vakcinaszállítmány a hét elején érkezett. Dr. Illés Csilla, az egészségház igazgatója elmondta, azóta jó ütemben zajlik az immunizáció, naponta több mint száz embert oltanak be. A jelentkezők közül az első napon 72 személyt hívtak be a védőoltás felvételére. Közülük 62-en kapták meg a vakcinát, hárman végül meggondolták magukat, egy személynek a tünetei alapján nem ajánlotta az orvos az oltást, hatan pedig ismeretlen okból nem jelentek meg.

A következő napokra 144-144 személy kapott meghívót. Az immunizáció a hétvégén is folytatódik.

védőoltás
vakcina
koronavírus
topolyai egészségház

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.