Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Négyszer több új beteg, mint gyógyult a Szabadkai Közkórházban

2021.10.06
07:44
2021.10.06
17:44
Forrás
Pannon RTV
A mögöttünk álló hétvége alatt csaknem negyven ember került kórházba koronavírus-fertőzés miatt Szabadkán - ez derül ki a közkórház összesítéséből.

129 vizsgálatot kellett elvégezniük, ebből 38 ember állapota kórházi ápolást igényelt. Ugyanezen idő alatt mindössze 9 személyt engedtek haza az egészségügyi intézményből. A hétvégi adatok szerint 85 embert kezelnek a kórházban koronavírus-fertőzéssel, 11-en súlyos állapotban vannak.

Szabadkai Közkórház
koronavírus
koronavírus-járvány

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.