Ugrás a tartalomra
Szabó Hangya Péter

Nem találják a Martonoson eltűnt idős férfit

2018-01-21
16:23
2018-01-21
17:07
Forrás
Pannon RTV
Ötödik napja nem találják azt a 79 éves férfit, aki szerda hajnalban tűnt el Martonoson.

A rendőrség és családja folyamatosan keresi, de az idős embernek nyoma veszett. Hozzátartozói egyre inkább aggódnak a súlyosan beteg Szabó Hangya Péterért. Hosszú ideje küzd az Alzheimer-kórral. Az elmúlt pár évben a betegség elhatalmasodott rajta. Az idős férfi már többször próbált megszökni a gondozóitól. Emiatt zárva tartották az ajtót abban a martonosi házban, ahol élt. A 79 éves Szabó Hangya Péter szerda hajnalban kitörte a ház ablakát, és kimászott rajta, majd nyoma veszett. A helyiek közül többen is részt vettek a keresésben.

A család napok óta kutat az idős ember után, aki nem az évszaknak megfelelő öltözékben tűnt el. Ifj. Szabó Hangya Péter, az eltűnt férfi fia: „Nem ez volt az első eltűnése. Első alkalommal múlt hétfőn tűnt el. Martonoson a dühöngőben szóltak a kanizsai rendőrségnek, hogy van egy idős férfi. A nevét meg tudta mondani. Azt meg tudta mondani, hogy hol lakik, és melyik utcában. A rendőrség engem értesített, felhívtam a rá vigyázó személyt, és elmentek érte. Most kedd estefelé telefonon értekeztünk a tulajjal arról, hogy van, mint van. Elmesélte, hogy épp vacsorát vitt be neki. Eszegetett, és utána szerdán reggel jelentette, hogy éjszaka eltűnt.”

A Martonos területén felszerelt hat kamera felvételeit átnézték, de nem találták rajta a férfit. A rendőrség továbbra is keresi Szabó Hangya Pétert, de vasárnap délutánig semmilyen információval sem szolgáltak a családnak.

Péter eltűnése napján fekete sapkát, melegítőalsót, susogós kabátot és papucsot viselt. Akik tudnak valamit az idős férfi hollétéről, a 060-0754-867-es számon jelentkezhetnek.

Szabó Hangya Péter
eltűnt

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.