Ugrás a tartalomra
Szabó Hangya Péter

Nem találják a Martonoson eltűnt idős férfit

2018-01-21
16:23
2018-01-21
17:07
Forrás
Pannon RTV
Ötödik napja nem találják azt a 79 éves férfit, aki szerda hajnalban tűnt el Martonoson.

A rendőrség és családja folyamatosan keresi, de az idős embernek nyoma veszett. Hozzátartozói egyre inkább aggódnak a súlyosan beteg Szabó Hangya Péterért. Hosszú ideje küzd az Alzheimer-kórral. Az elmúlt pár évben a betegség elhatalmasodott rajta. Az idős férfi már többször próbált megszökni a gondozóitól. Emiatt zárva tartották az ajtót abban a martonosi házban, ahol élt. A 79 éves Szabó Hangya Péter szerda hajnalban kitörte a ház ablakát, és kimászott rajta, majd nyoma veszett. A helyiek közül többen is részt vettek a keresésben.

A család napok óta kutat az idős ember után, aki nem az évszaknak megfelelő öltözékben tűnt el. Ifj. Szabó Hangya Péter, az eltűnt férfi fia: „Nem ez volt az első eltűnése. Első alkalommal múlt hétfőn tűnt el. Martonoson a dühöngőben szóltak a kanizsai rendőrségnek, hogy van egy idős férfi. A nevét meg tudta mondani. Azt meg tudta mondani, hogy hol lakik, és melyik utcában. A rendőrség engem értesített, felhívtam a rá vigyázó személyt, és elmentek érte. Most kedd estefelé telefonon értekeztünk a tulajjal arról, hogy van, mint van. Elmesélte, hogy épp vacsorát vitt be neki. Eszegetett, és utána szerdán reggel jelentette, hogy éjszaka eltűnt.”

A Martonos területén felszerelt hat kamera felvételeit átnézték, de nem találták rajta a férfit. A rendőrség továbbra is keresi Szabó Hangya Pétert, de vasárnap délutánig semmilyen információval sem szolgáltak a családnak.

Péter eltűnése napján fekete sapkát, melegítőalsót, susogós kabátot és papucsot viselt. Akik tudnak valamit az idős férfi hollétéről, a 060-0754-867-es számon jelentkezhetnek.

Szabó Hangya Péter
eltűnt

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.