Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Némi emelkedést mutatnak a koronaszámok

2022.06.29
18:02
Forrás
covid19.rs
Az utóbbi napokban némi emelkedést mutat az egy nap alatt nyilvántartásba vett koronavírussal fertőzöttek száma Szerbiában.

Az elmúlt 24 órában csaknem 7,5 ezer tesztet végeztek el a szakemberek, ebből lett 876 személy tesztje pozitív. Egészségügyi ellátásra 97-en szorulnak, őket kórházban kezelik. Közülük 7-en vannak lélegeztetőgépre kapcsolva. Jó hír azonban, hogy a legfrissebb adatok szerint 24 óra alatt senki sem hunyt el a fertőzés okozta szövődményekben.

koronaszámok

Most

10:53, Frissítve: 11:01

Virágzik a Pitypang

Javában zajlanak a munkálatok az adai Čika Jova Zmaj Iskoláskor Előtti Intézmény Pitypang óvodájának központi épületén. A fürdőszobát, a szennyvízcsatornát, valamint a vízvezetéket újítják fel.
10:11, Frissítve: 10:23

Drágább lesz az iskolakezdés

Számottevő árnövekedés figyelhető meg a papíripari termékek tekintetében, a kialakult helyzet miatt pedig a gyerekes családok számára drágább lesz az iskolakezdés, mint az elmúlt években.
08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.

Népszerű