Ugrás a tartalomra

Népszerű a Prozivka medence Szabadkán - Úszás, vízilabda, wellness

2023.03.21
21:04
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is várja a látogatókat a Prozivka medence Szabadkán. Nemrégiben megújult a wellness- és a rekreációs központ is.

A belépődíj ára a tavalyihoz képest nem változott, és sokan járnak sportolni is. De újdonság egyébként, hogy a Spartacus Vízilabda Klub várja a fiatalok jelentkezését, akik a későbbiekben profi sportolókká is válhatnak.

A rendszeres testedzés boldogságérzetet ad, segíti a stressz leküzdését, valamint pozitív hatással van életünkre. Szabadkán sokan az úszás és a vízi sportok mellett döntenek, ugyanis erre a megfelelő helyszín is adott - a Prozivka úszómedence.

Szabadka mindig is élen járt a csapatsportokban, ezért is nevezik gyakran a Sportok városának. Az első vízilabda klub 1945-ben alakult, amelynek sikere azóta is töretlen. A Spartacus felnőtt fiúcsapat jelenleg első helyen van a B ligában, így a következő szezonban már felsőbb rangban az A ligában játszhatnak.

Minden nap tartanak edzéseket, a tagság egy hónapra 3000 dinárba kerül. Az első hónap ingyenes, ahol a fiatalokat megtanítják úszni, valamint megszerettetik velük a vízilabda világát. További információkért érdeklődni a 062/10-63-610-es, valamint a 065/85-54-660-as telefonszámon lehet.

A létesítmény a hagyományos tartalmak, azaz a nagy és kis úszómedence mellett lehetővé teszi a látogatók teljes kikapcsolódását a spa-központ helyiségeiben, amelyet nemrégiben újítottak fel, de történtek egyéb változások is az intézményben, a belépőkártyák többségét órák váltották fel.

A wellnessközpont építésekor az elsődleges cél az volt, hogy a látogatóknak egy kellemes környezetet biztosítsanak, ahol el tudnak tölteni néhány kellemes órát. A befektetés egyébként félmillió dinárba került, amit a Stadion Közvállalat saját eszközeiből finanszírozott. Dimitrioski Tamara igazgató a Közügyek stábjának nyilatkozott.

„Az árakról el lehet mondani, hogy nagyon kedvezőek, a szauna használata egy órára 600 dinárba kerül. A pezsgőfürdő harmincperces használata pedig 800 dinár. Lehetőség van azonban kombinált csomagok vásárlására is. Ilyen a szauna és a pezsgőfürdő együttes használata, ami 800 dinárba kerül, illetve van szauna, pezsgő- és törökfürdő használata két órára 1600 dinárért. A látogatók között a legkedveltebb az úgynevezett "all in one" bérlet vásárlása, ami azt jeleni , hogy a tulajdonosát feljogosítsa a medence és a wellness részleg használatára. Ez havi jegy. De kisebb csoportok is ki szokták bérelni. Kétfős, illetve hatfős csoportokat tudunk fogadni. Ennek az ára pedig öt, illetve nyolc ezer dinárba kerül.”

Hétköznapokon 11 és 17 óra között várja a látogatókat a wellnessközpont a hétfői nap kivételével, ugyanis olyankor teljes körű tisztítást végeznek a központban. Hétvégén pedig 6 és 22 óra között működik.

Prozivka
wellness
Spartacus
úszómedence
medence
Dimitrioski Tamara
Stadion Közvállalat
Spa-központ

Most

18:42, Frissítve: 19:41

Lázár János Óbecsén zárta vajdasági körútját

Óbecsén a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben tartott délután lakossági fórumot a Vajdasági Magyar Szövetség. Az eseményen jelen volt Lázár János magyar építési és közlekedési miniszter is, aki a Tisza-parti városban zárta vajdasági körútját.
16:55, Frissítve: 19:06

Birkózóiskola nyílt Pacséron

Nagy volt az érdeklődés a helyi iskola diákjai részéről. A Vajdasági Birkózóakadémia berkeiben a pacsérival egyben már kilenc klub nyílt, de folytatni fogják a tagtoborzást és a birkózóiskolák nyitását.

Népszerű

Két új pályázat jelent meg a Prosperitatinál

Folytatódik a Prosperitati Alapítvány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, két új pályázat jelent meg a mezőgazdasági termelők és a vállalkozók számára, 2-2 milliárd forintos keretösszeggel. Pályázni december 5-től lehet.

Kerülje el ezt a kereszteződést Szabadkán

Újabb ideiglenes útlezárás várható Szabadkán. A Belgrád-Budapest vasútvonal kiépítése miatt november 25-étől, vagyis szombattól tíz napon át zárva lesz a Makszim Gorkij, a Jovan Mikić, a Papp Pál és a Szegedi út kereszteződése.