Ugrás a tartalomra

Nézőink összefogásának hála már nem fagyoskodik Magdi néni

2022.12.05
19:26
2022.12.05
20:17
Forrás
Pannon RTV
Nem kell már szűkölködnie a télen Csikós Magdolnának. Miután Híradónkban bemutattuk az idős, betegesen éldegélő zentai nénit, nagy mennyiségű felajánlás érkezett hozzá.

Az összefogásnak köszönhetően nem csak élelmiszerekkel látták el jó szándékú emberek, hanem még tüzelőt is kapott.

Nagy mennyiségű tüzelő érkezik Csikós Magdolnához. Nagy segítség ez a zentai, magányosan élő nő számára.

Božidar Dimićnek magánemberként és fatelep-tulajdonosként sem volt kérdés az, hogy Magdolna segítségére siet-e.

„Ez már a második túra, amit kihoztunk Magdi néninek. Sokan névtelenül jelentkeztek, befizették, mi kihordtuk, úgyhogy szerintem erre a télre jó ideig meglesz Magdi néninek a fa.”

A 70 éves, súlyosan cukorbeteg néniért több helyi és határon túli jóakaró is összefogott. Mindössze néhány nap alatt több hónapra elegendő élelem gyűlt össze a rendkívül nehéz körülmények között élő nő számára. Pap Izabella a felhívást látva azonnal gyűjtésbe kezdett.

„Őszintén nagyon megérintett bennünket, mert mindenki kerülhet ugyanilyen helyzetbe, és hogyha egymáson nem segítünk, senki nem fog rajtunk segíteni. Nagyon sok adományozónk volt. Voltak külföldiek, zentaiak nagyon sokan. A Big-Chick Plus is húsadománnyal támogatja Magdi nénit, és reméljük, hogy egy darabig elegendő élelmiszere lesz neki.”

Magdi néni fáskamrája a múlt héten még üresen kongott, de mára, a jóakaróknak köszönhetően, tele van tűzrevalóval és az eddig használaton kívüli mélyhűtője is megtelt élelemmel.

Csikós Magdolna, Zenta: „Boldog lesz a telem, nagyon sok mindent kaptam. Sok mindent kaptam sok mindenkitől. Jó emberek vannak. Most mindenem tele, meg meglesz mindenem.”

Magdi néni hozzátette, hogy mindenkinek szívből köszöni a támogatását és bízik benne, hogy az adományozóknak olyan örömteli lesz az ünnepük, mint amilyenné az övét varázsolták.

Zenta
segítségnyújtás
Csikós Magdolna

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:23, Frissítve: 20:48

Egyre több alkoholt fogyasztanak a kiskorúak

Minden második szerbiai kiskorú átlagosan 13 éves korában próbálja ki először alkoholt, minden tizedik pedig havonta legalább egyszer iszik - ez derül ki a Batut Közegészségügyi Intézet adataiból.

Népszerű