Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Laskovity Zoltán

Nógrádi György a migránshelyzetről

2022.08.19
17:30
Forrás
Pannon RTV
Mintegy 90 ezerrel több illegális bevándorlót tartóztattak fel Magyarországon az idén, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában.

Óriási a migránsnyomás az ország déli határszakaszán - nyilatkozta stábunknak Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő ugyanakkor hozzátette, hogy az Ukrajnából érkező menekülteknek minden segítséget megad a magyar kormány.

Nógrádi György
migránsok

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.