Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Nyáron sem áll le a munka a horgosi iskolában

2020-08-09
11:36
2020-08-09
14:44
Forrás
Pannon RTV
Nyáron sem pihennek a horgosi Kárász Karolina Általános Iskolában. Számos beruházás van folyamatban Horgoson és Kispiacon egyaránt.

Mindkét épület berendezését korszerűsítik. Kispiacon a tornaterem padlózatát is felújították, de a nyári tanterem kiépítése ugyancsak zajlik. Horgoson a tervek szerint megszervezik a Diákszínjátszó Találkozót, valamint hamarosan megújul az intézmény honlapja is. A horgosi iskolában elhelyeztek egy nagy interaktív táblát, emellett pedig megérkezett az új bútorzat. 11 álló szekrénnyel bővült az intézmény. A táblák és a bútorzat értéke mintegy 350 ezer dinár. A Magyar Nemzeti Tanács és a Tartományi Oktatási Titkárság támogatásának köszönhetően kerültek az iskolába.

Szekeres Valentin, igazgató, Kárász Karolina Általános Iskola, Horgos: „Szokásunkhoz híven idén is kihasználtuk a nyári szünetet a munkára, és el kell mondanom, hogy 2020 őszétől az intézmény történetének talán egyik legszerteágazóbb beruházása, fejlesztése fog megvalósulni, ugyanis mindkét épületünkben nagy méretű interaktív tábla kap helyet, és mindkét épületben konyhaberendezés vásárlása várható, továbbá Horgoson új bútorzattal bővültünk, és nagy mennyiségű taneszközt is vásárlunk.”

Magyar Nemzeti Tanács
MNT
beruházás
bútor
szekrény
honlap
interaktív tábla
Kispiac
Horgos
Kárász Karolina Általános Iskola
Tartományi Oktatási Titkárság
konyhaberendezés
Taneszköz

Most

16:58, Frissítve: 20:58

Nem járunk még közel a sikeres védőoltáshoz

A kétmilliót is elérheti a koronavírus halálos áldozatainak a száma, mielőtt széles körben alkalmazzák a sikeres védőoltást, közölte az Egészségügyi Világszervezet veszélyhelyzeti igazgatója.
16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.