Ugrás a tartalomra
telt amfiteátrum
Pannon RTV

Nyílt nap az Újvidéki Egyetemen

2019-02-18
11:32
2019-02-18
11:42
Forrás
Pannon RTV
Légy egy napig egyetemista! Ezzel a szlogennel várja a végzős középiskolásokat az Újvidéki Egyetem Természettudományi-matematikai Kara.

A nyílt napokat március 4-e és 8-a között tartják, de előre kell jelentkezni. Az online kérdőívet február 22-éig, vagyis péntekig kell kitölteni. A nyílt napokon a kar hallgatói és tanárai bemutatják a középiskolásoknak az egyetemi életet és az intézmény munkáját, az előadásokat és gyakorlatokat. Az érdeklődő végzősök megkóstolhatják a menzás ebédet és kávézhatnak az egyetemistákkal. A Karon egyébként a biológiához, ökológiához, földrajzhoz, turizmushoz, matematikához, informatikához, fizikához, kémiához kapcsolódó szakmákat tanulhatnak meg a diákok. Részletek a Természettudományi-matematikai Kar honlapján találhatók, a pmf.uns.ac.rs oldalon.

A jelentkezési lapot ide kattintva érhetik el.

Újvidéki Egyetem

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű