Ugrás a tartalomra
telt amfiteátrum
Pannon RTV

Nyílt nap az Újvidéki Egyetemen

2019-02-18
11:32
2019-02-18
11:42
Forrás
Pannon RTV
Légy egy napig egyetemista! Ezzel a szlogennel várja a végzős középiskolásokat az Újvidéki Egyetem Természettudományi-matematikai Kara.

A nyílt napokat március 4-e és 8-a között tartják, de előre kell jelentkezni. Az online kérdőívet február 22-éig, vagyis péntekig kell kitölteni. A nyílt napokon a kar hallgatói és tanárai bemutatják a középiskolásoknak az egyetemi életet és az intézmény munkáját, az előadásokat és gyakorlatokat. Az érdeklődő végzősök megkóstolhatják a menzás ebédet és kávézhatnak az egyetemistákkal. A Karon egyébként a biológiához, ökológiához, földrajzhoz, turizmushoz, matematikához, informatikához, fizikához, kémiához kapcsolódó szakmákat tanulhatnak meg a diákok. Részletek a Természettudományi-matematikai Kar honlapján találhatók, a pmf.uns.ac.rs oldalon.

A jelentkezési lapot ide kattintva érhetik el.

Újvidéki Egyetem

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.