Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Nyílt napok a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban

2022.11.29
12:23
2022.11.30
09:38
Forrás
Pannon RTV
December 1-jén és 2-án 15 órakor a matematika és informatika szak, december 6-án 9 órakor a képzőművészeti szak mutatkozik be. A programokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

December 1-jén és 2-án 15 órakor nyílt napot tartanak a Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumban a matematika és informatika szakirányok iránt érdeklődő nyolcadikos tanulóknak és szüleiknek, osztályfőnököknek.

A program az iskola és a szakok bemutatásával kezdődik, majd egy rövidebb kiscsoportos foglalkozás lesz. A program mindkét napon ugyanaz.

A nyílt napot a Posta utca 18. szám alatti főépületben tartják meg.

A képzőművészeti szak iránt érdeklődő tanulók és szüleik számára december 6-án délelőtt 9 órakor szerveznek nyílt napot. Bemutatkozás és ismertető a Posta utca 18. szám alatti épületben, majd látogatás a Pionír-otthonban működő képzőművészeti szaktantermekbe.

Jelentkezni a Bolyai honlapján található jelentkezési lap kitöltésével,vagy telefonon a 024-816-700 telefonszámon lehetséges.

Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium
Zenta

Most

21:37, Frissítve: 21:49

Megszakítani a párbeszédet

A Szerb Lista a párbeszéd megszakításáért száll síkra, amíg a koszovói rendőrség rendkívüli erői és a polgármesterek vissza nem vonulnak.
16:05

Harci készültségben marad Szerbia Katonasága

Egyelőre nyugodtan telik a nap Koszovó északi részén. Ennek ellenére harci készültségben marad Szerbia Katonasága - erről döntöttek a Nemzetbiztonsági Tanács mai ülésén, amelyen a szerb kabinet tagjai mellett, Aleksandar Vučić államfő is jelen volt.

Népszerű

Tűz volt Szabadka központjában

Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.