Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Nyílt napot tartott a Magyarkanizsai Cserkészcsapat

2021.06.19
20:58
2021.06.19
21:08
Forrás
Pannon RTV
A különböző programok mellett a szervezők fő célja, hogy a gyerekeknek bemutassák Magyarkanizsa természeti kincseit, illetve közelebbről megismertessék velük a cserkészetet.

Közösségépítő játékokkal, kézműves foglalkozással, cserkészdalok tanulásával várták a szervezők a Vízitelepre kilátogatókat.

Pihe Tamara cserkész: „Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy minél jobban buzdítsuk a gyerekeket a természetbe, hogy meglássák, hogy milyen kincs rejlik itt, Magyarkanizsán, itt van mellettünk a Tisza, hogy itt vagyunk mi, cserkészek, hogy felderítünk, és hogy milyen jó itt a természetben lenni, nem csak otthon ülve, a számítógép előtt ülve.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A Magyarkanizsai Cserkészcsapat egész éven át várja az új tagok jelentkezését. Több programmal is készülnek a nyár folyamán, valamint a telephelyük más tematikájú táboroknak is helyet ad majd.

Oláh Tibor csapatparancsnok: „Vannak már érdeklődők, jelentkezők. Mi is szeretnénk tábort szervezni. Ami nagy újdonság, hogy a mi fiataljaink vennék át a táborszervezést, ami azt jelenti, hogy kezdésnek a tábor napközis tábor lenne, tehát nem lesz lent alvás. Az egész programot ők fogják összeállítani, mi csak segítünk a szervezésben nekik.”

A Magyarkanizsai Cserkészcsapat következő eseményére a tiszavirágzáskor kerül sor, amikor lehetőség adódik a természeti jelenség megtekintésére, kenuzásra, ismerkedésre.

nyílt nap
Magyarkanizsai Cserkészcsapat
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.