Ugrás a tartalomra

Nyitva áll a KODDE pályázata

2020.08.27
11:27
2020.08.27
16:25
Forrás
Pannon RTV
A Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület a 2020/2021 évi ösztöndíj pályázatával kapcsolatban Vajdaság több településén tart tájékoztatóval egybekötött nyílt napokat.
Pannon RTV

Topolyán volt az első ilyen, ahol a KODDE képviselőit már várták az érdeklődők.

A pályázatra azok a középiskolások és egyetemei hallgatók jelentkezhetnek, akiknek bejelentett lakóhelyük Szabadka, Topolya, Magyarkanizsa, Kishegyes, Zombor, Apatin, Kúla, Hódság vagy Verbász önkormányzatok területén van. Továbbá korábban az Újvidéki Diáksegélyező Egyesülethez tartozó települések: Óbecse, Temerin, Titel, Szenttamás, Újvidék és egész Szerémség területéről is várják a pályázatokat.

Pannon RTV

A kiírással kapcsolatban részletek az egyesület honlapján, a kodde.org.rs címen találhatók. Topolyán a részletekről az egyesület elnöke Krmpotity Bacsó Gabriella számolt be: „Pályázni szeptember 18-ig lehet azzal, hogy ha szükség mutatkozik rá, meghosszabbítjuk a jelenlegi helyzet miatt, szeptember 30-ig. Azt tudni kell, hogy a támogatások fele Magyarországról érkezik a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től, a másik felét pedig külföldi ösztöndíjak, illetve egyéni támogatóktól befizetett összegből fizetjük ki.”

KODDE
Kosztolányi Dezső Diáksegélyező Egyesület
Krmpotity Bacsó Gabriella
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:22, Frissítve: 10:27

Három emlékfát ültettek

Hagyományőrzés céljából a három testvértelepülés Kunszentmiklós, Nagyvázsony és Székelykeve elhatározták, hogy három emlékfát ültetnek a székelykevei tájház udvarába.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.