Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Okos tábla minden iskolába

2019-12-30
17:30
2019-12-30
18:51
Forrás
Pannon RTV
700 millió dinárt költött iskolák felújítására idén a tartományi oktatási titkárság.

Emellett programokat, projekteket is pénzeltek - mondta el évzáró összefoglalójában Nyilas Mihály. A tartományi titkár a jövő évre vonatkozóan kiemelte a digitalizációt. Mint fogalmazott, a lexikális tudás átadása mellett fejleszteni kell a diákok problémamegoldó készségét. A következő évben az okos táblák és a digitális napló mellett a szükséges felszerelés beszerzésére fektetik majd a hangsúlyt - tette hozzá.

Pannon RTV/Dragan Miljanić

Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár: „Eljuttatunk egy-egy interaktív táblát, okos táblát és hozzátartozó projektort minden iskolába. Ez egy nagy akció lesz. A tavasz folyamán kerül erre majd sor. Én úgy hiszem, hogy ez megvalósítható, ha jól megszervezzük. Az mellett, hogy sok helyen ilyen még nincs, azt szerettük volna, hogy ahol már van, oda is eljusson egy új, hiszen ez a trend, amit folytatni kell, és a digitalizáció az oktatásban szintén nagyon fontos, hogy megtörténjen.”

Nyilas Mihály
tábla
iskola

Most

16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.