Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Szkocsovszki László

Okosan az okostelefonnal!

2019-08-12
19:12
2019-08-12
19:20
Forrás
nlc.hu
Tudatosan használják a mobiljukat a fiatalok, pénzt keresnek vele és kreatívabbá válnak tőle. Legalábbis ők így látják a felnőttek által gyakran aggasztónak titulált helyzetet.

Egy 18–24 éveseket vizsgáló reprezentatív felmérés szerint 76 százalék úgy gondolja, tudatosabban használja a mobilját, mint az idősebbek. A fiatalok mindössze 8 százaléka gondolja úgy, hogy az okostelefon negatív hatással van az életére, inkább úgy vélik, hogy mobiljuk segítségével hatékonyabbak lehetnek. Az érintett korosztály 55 százaléka pénzt is keres a mobiljával, és sokan használják véleménynyilvánításra is: petíciót írnak alá, vagy követnek politikusokat, aktivistákat.

mobiltelefon
okostelefon
fiatalok
szülők
felmérés

Most

16:13, Frissítve: 16:53

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.