Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV/Szkocsovszki László

Okosan az okostelefonnal!

2019-08-12
19:12
2019-08-12
19:20
Forrás
nlc.hu
Tudatosan használják a mobiljukat a fiatalok, pénzt keresnek vele és kreatívabbá válnak tőle. Legalábbis ők így látják a felnőttek által gyakran aggasztónak titulált helyzetet.

Egy 18–24 éveseket vizsgáló reprezentatív felmérés szerint 76 százalék úgy gondolja, tudatosabban használja a mobilját, mint az idősebbek. A fiatalok mindössze 8 százaléka gondolja úgy, hogy az okostelefon negatív hatással van az életére, inkább úgy vélik, hogy mobiljuk segítségével hatékonyabbak lehetnek. Az érintett korosztály 55 százaléka pénzt is keres a mobiljával, és sokan használják véleménynyilvánításra is: petíciót írnak alá, vagy követnek politikusokat, aktivistákat.

mobiltelefon
okostelefon
fiatalok
szülők
felmérés

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.