Ugrás a tartalomra

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

2021.10.26
21:26
2021.10.26
21:52
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

A Vajdasági Ifjúsági Fórum elnöke elmondta, felvette az oltást, hogy utazhasson, konferenciákra járjon, csereprogramokban vegyen részt. Úgy véli, hogy az eltúlzott kampányok nem vezetnek eredményhez, sok az információ, és főleg az olyan, amivel a fiatalok nem szeretnének foglalkozni. A közösségi médiafelületek közül leginkább az Instagramon lehet a fiatalabb korosztályt megszólítani, illetve a személyes találkozások, rendezvények által, amelyek sajnos most elmaradnak a romló járványhelyzet miatt, így a novemberi gólyabulijuk is. Szerinte az intézkedések nem kifejezetten ösztönzik a fiatalokat a vakcina felvételére. A legjobb megoldás a közvetlen megszólítás lehetne.

Szollár Ádám, elnök, Vajdasági Ifjúsági Fórum: „Nyáron volt lehetőségünk a Vajdasági Szabadegyetemet megszervezni, illetve volt egy kiállításunk is most az ősszel, ami ilyen látogatott volt. Egy közösségi teret tudtunk kialakítani, ahol ismerkedhetnek, barátkozhatnak, beszélgethetnek, eszmét cserélhetnek, itt akár meg tudjuk egymást is győzni, tehát nem muszáj valamilyen platformon keresztül ezt tenni.”

Szollár Ádám
elnök
VIFÓ
Vajdasági Ifjúsági Fórum

Most

Népszerű