Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Önismereti és mozgásműhely Palicson

2019.12.11
13:16
2019.12.11
18:56
Forrás
Pannon RTV
Tíznapos programsorozat indult tizenévesek számára a palicsi Magyar Kultúrközpontban.
Pannon RTV/Csipak Edvin

Szabad mozgásműhely néven tartottak szakkört a felsős korosztály számára a palicsi Magyar Kultúrközpontban szerdán. A tíznapos programsorozat az IPA Határon Átnyúló Együttműködés Magyarország-Szerbia Program által finanszírozott Colourful Cooperation projekt részeként valósult meg. A 12,13,14 éves gyerekek önismereti és mozgásműhely révén feszegethették saját komfortzónáikat, tanulhattak, barátkozhattak és fejlődhettek egyszerre.

Pannon RTV/Csipak Edvin
Pannon RTV/Csipak Edvin

Pap Ágota, pszichológus: „A műhelynek azt a nevet adtuk, hogy mozgásszabadság-műhely. Egy kicsit a szabadság és a mozgás megélése, illetve a kettő kombinációja. Nyilván ebben a korosztályban már itt van az önismeret, itt van a saját testünk, a saját képességeink, mozdulatainknak a felfedezése. Tehát ez mind olyasmi, ami lehetőséget ad a kapcsolódásra, a barátkozásra, a saját kereteim, a mozdulataim, az énem megélésére. Ez egy önismereti és mozgásműhely együtt.”

Pannon RTV/Csipak Edvin
önismeret
mozgásműhely
Magyar Kultúrközpont
IPA
IPA-projekt
fiatalok
Pap Ágota

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:06

Đoković döntős Tel-Avivban

Novak Đoković bejutott a tel-avivi keménypályás férfi tenisztorna döntőjébe, miután 6:1, 7:6-ra legyőzte az orosz Roman Szafjullint.
19:18

Nemzeti Vágta - Lesz kiért szorítanunk holnap is!

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Magyar Hősök Emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 60 magyarországi és határon túli település lovasainak felvonulásával megkezdődött a 15. Nemzeti Vágta.
18:52

181 éves a Szabadkai Közkórház

Az 1841. október elsején 20 ággyal kialakított első szabadkai kórház az évek során jelentős regionális egészségügyi intézménnyé nőtte ki magát, amelyben jelenleg 670 fekvőbeteg ellátására van lehetőség.
16:19, Frissítve: 16:44

Ez erős volt! - Chili Fesztet tartottak Kisradanovácon

Ismét megszervezték a Chili Fesztet Kisradanovácon. A kirakodóvásár mellett erősevő versenyt is tartottak. A legbátrabbaknak a különféle erős paprikával megspékelt csilis babot kellett befalniuk, minél rövidebb idő alatt.
15:45, Frissítve: 16:23

Minden a kukoricáról szólt Bajmokon

Gyermekrajz-kiállítással és fogalmazás-versennyel kezdődött pénteken a bajmoki Kukoricafesztivál. A munkákat a Dózsa György Magyar Művelődési Egyesületben állították ki, a legjobbakat pedig érdekes díjakkal jutalmazták.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.