Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Önismereti és mozgásműhely Palicson

2019.12.11
13:16
2019.12.11
18:56
Forrás
Pannon RTV
Tíznapos programsorozat indult tizenévesek számára a palicsi Magyar Kultúrközpontban.
Pannon RTV/Csipak Edvin

Szabad mozgásműhely néven tartottak szakkört a felsős korosztály számára a palicsi Magyar Kultúrközpontban szerdán. A tíznapos programsorozat az IPA Határon Átnyúló Együttműködés Magyarország-Szerbia Program által finanszírozott Colourful Cooperation projekt részeként valósult meg. A 12,13,14 éves gyerekek önismereti és mozgásműhely révén feszegethették saját komfortzónáikat, tanulhattak, barátkozhattak és fejlődhettek egyszerre.

Pannon RTV/Csipak Edvin
Pannon RTV/Csipak Edvin

Pap Ágota, pszichológus: „A műhelynek azt a nevet adtuk, hogy mozgásszabadság-műhely. Egy kicsit a szabadság és a mozgás megélése, illetve a kettő kombinációja. Nyilván ebben a korosztályban már itt van az önismeret, itt van a saját testünk, a saját képességeink, mozdulatainknak a felfedezése. Tehát ez mind olyasmi, ami lehetőséget ad a kapcsolódásra, a barátkozásra, a saját kereteim, a mozdulataim, az énem megélésére. Ez egy önismereti és mozgásműhely együtt.”

Pannon RTV/Csipak Edvin
önismeret
mozgásműhely
Magyar Kultúrközpont
IPA
IPA-projekt
fiatalok
Pap Ágota

Most

20:37

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű