Ugrás a tartalomra
Védelmi Minisztérium

Önkéntes jelentkezőket vár a szerbiai katonaság

2019-07-10
20:43
2019-07-10
20:52
Forrás
Védelmi Minisztérium
A Védelmi Minisztérium felhívást tett közzé, amelyben olyan személyek jelentkezéseket várják, akik önkéntes katonai szolgálaton, valamint tartalékos tisztképző kurzuson vennének részt.

A felhívás mind a férfiak, mind a nők előtt nyitva áll. A Védelmi Minisztérium pályázatára azok a személyek jelentkezhetnek, akik betöltötték a 19. életévüket, de még nem múltak el 30 évesek.

A felhívás egész évben nyitva áll a jelentkezők előtt.

katonaság
önkéntes
Védelmi Minisztérium
tisztképző

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.