Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Önkéntes véradás több vajdasági településen

2019-01-08
08:05
2019-01-08
08:48
Forrás
021.rs
Önkéntes véradást szervez a héten több vajdasági településen az újvidéki székhelyű Vajdasági Transzfúziós Intézet.

Szerdán Óbecsén, Szivácon és Pancsován várják az önkéntes véradókat. Csütörtökön Törökbecsén és Nagybecskereken, pénteken pedig Zomborban, Mitrovicán és Magyarittabén segíthetnek az önkéntesek. A véradások pontos helyszínéről és időpontjáról az intézet honlapján olvashatnak: www.transfuzija.rs.

véradás
önkéntes
transzfúzió

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.