Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Önkéntes véradás több vajdasági településen

2019-01-08
08:05
2019-01-08
08:48
Forrás
021.rs
Önkéntes véradást szervez a héten több vajdasági településen az újvidéki székhelyű Vajdasági Transzfúziós Intézet.

Szerdán Óbecsén, Szivácon és Pancsován várják az önkéntes véradókat. Csütörtökön Törökbecsén és Nagybecskereken, pénteken pedig Zomborban, Mitrovicán és Magyarittabén segíthetnek az önkéntesek. A véradások pontos helyszínéről és időpontjáról az intézet honlapján olvashatnak: www.transfuzija.rs.

véradás
önkéntes
transzfúzió

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.