Ugrás a tartalomra
euparava.rs

Online jelentkezés influenza elleni védőoltásra

2021.09.21
17:51
Forrás
Vajdaság Ma
Mától lehet jelentkezni az eUprava portálon az idényjellegű influenza elleni védőoltásra - közölték az internetes felület illetékesei.

Ezzel elkerülhető a tolongás az egészségházban - nyilatkozták. Egy egyszerű kérdőív kitöltésével jelezhetik a polgárok a védőoltás iránti igényüket. A kérdőív kitöltésével és az igénylés beadásával a polgárok még nem egyeznek bele a védőoltás felvételébe, csupán az érdeklődésüket fejezik ki, áll a közleményben. Ezt az érdeklődést minden pillanatban megváltoztathatják vagy törölhetik, ahhoz pedig, hogy ezt a szolgáltatást igényeljék, nem szükséges regisztrálniuk az eUprava portálon. Az idényjellegű influenza elleni védőoltást október 15-étől lehet felvenni.

influenza elleni oltás
influenza elleni védőoltás
eUprava

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű