Ugrás a tartalomra
euparava.rs

Online jelentkezés influenza elleni védőoltásra

2021.09.21
17:51
Forrás
Vajdaság Ma
Mától lehet jelentkezni az eUprava portálon az idényjellegű influenza elleni védőoltásra - közölték az internetes felület illetékesei.

Ezzel elkerülhető a tolongás az egészségházban - nyilatkozták. Egy egyszerű kérdőív kitöltésével jelezhetik a polgárok a védőoltás iránti igényüket. A kérdőív kitöltésével és az igénylés beadásával a polgárok még nem egyeznek bele a védőoltás felvételébe, csupán az érdeklődésüket fejezik ki, áll a közleményben. Ezt az érdeklődést minden pillanatban megváltoztathatják vagy törölhetik, ahhoz pedig, hogy ezt a szolgáltatást igényeljék, nem szükséges regisztrálniuk az eUprava portálon. Az idényjellegű influenza elleni védőoltást október 15-étől lehet felvenni.

influenza elleni oltás
influenza elleni védőoltás
eUprava

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.