Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Online oktatással kezdenek a középiskolások

2022.01.06
14:20
2022.01.06
16:12
Forrás
Tanjug
A vajdasági középiskolákban hétfőn online oktatással indul a második félév.

Branko Ružič oktatási miniszter ma délelőtt elmondta, hogy az illetékes minisztérium járványügyi helyzetet figyelemmel kísérő csoportja megelőző jelleggel azt javasolta, hogy hétfőn a vajdasági középiskolákban online tanítással kezdődjön meg a második félév. Ami a Szerbia más részein élő diákokat illeti, akik számára később kezdődik a második félév, a tanítás folytatásának formájáról a későbbiekben döntenek. Egyébként a szabadkai középiskolák diákjait már ma sms-ben értesítették, hogy hétfőtől távoktatás lesz.

online oktatás
Branko Ružić

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.