Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Online szakmai konferencia pedagógusoknak Adán

2021.02.25
17:18
2021.02.25
17:29
Forrás
Pannon RTV
Két napon keresztül, délelőtt és délután is továbbfejleszthetik tudásukat a pedagógusok.
Pannon RTV

Az adai Cseh Károly Általános Iskola 2018-ban kapcsolódott be a magyarországi Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló az Együttműködés erősítése a köznevelés és felsőoktatás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival elnevezésű projektbe. Ennek a projektnek köszönhetően az elmúlt évek folyamán több programban vehettek részt a szakmunkatársak az intézmény vezetőjével, többek között ilyen volt a „Járd végig!” című vagy a Határtalanul Magyarországon! című program is. Ma és holnap viszont a „Fejlesztések és jógyakorlatok a végzettség nélküli iskolaelhagyás elleni küzdelem szolgálatában” elnevezésű online szakmai konferenciát szervezik meg Adán, a Kárpát-medencei magyar tanítási nyelvű iskolák pedagógusai számára.

Pannon RTV

Maksó Éva, igazgató, Cseh Károly Általános Iskola, Ada: „67 tanárunk, osztálytanítónk, szakmunkatársunk vesz részt a munkában. Ők egyrészt itt, az iskolában tudják követni az előadásokat, másrészt saját belépési kóddal akár otthonról is tudják ezeket követni. A két nap úgy néz ki szervezésileg, hogy a délelőtti előadások azok plenárisak, tehát mindenkinek fogyasztható, a délutáni előadások viszont innovatív jógyakorlat bevezetéséről szólnak.”

Ada
online
konferencia
online konferencia
pedagógus

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.