Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Országos szintű virtuális állásbörzét tart a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

2021.05.17
16:27
2021.05.17
17:16
Forrás
Pannon RTV
A börzére csütörtökön 10-től 16 óráig kerül sor.

A részvétel ingyenes, de csak 7500 munkát kereső személy jelentkezhet be a www.nsz-sajamzaposljavanja.rs honlapra. Ezért az érdeklődőknek mielőbb regisztrálniuk kell. 70 szerbiai munkaadó fog bemutatkozni, összesen mintegy 2800 szabad munkahellyel.

Életkortól, iskolai végzettségtől függetlenül szemezgethet majd mindenki a felkínált munkák között – mondják a szabadkai munkaközvetítő illetékesei. Szabadkán hét munkáltató vesz részt ezen az állásbörzén.

Pannon RTV

Szécsi Erdmann Elvira, munkaügyi tanácsadó: "Minden munkát kereső személy, aki szeretne részt venni ezen az állásbörzén, kell hogy regisztráljon a honlapon, azután kap egy kódot az-e-mail címére, és azzal a kóddal tud majd május 20-án 10 órakor belépni az állásbörzére. Ott alkalom lesz arra is, hogy esetleg a kiválasztott munkaadóval cseteljen, megbeszélje a dolgokat. Tehát egy kisebb állásinterjút is le tud bonyolítani, vagy ha információra van szüksége, akkor azt meg tudja ott kérdezni a munkaadótól."

virtuális állásbörze
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
munkalehetőség

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű