Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Országos szintű virtuális állásbörzét tart a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

2021.05.17
16:27
2021.05.17
17:16
Forrás
Pannon RTV
A börzére csütörtökön 10-től 16 óráig kerül sor.

A részvétel ingyenes, de csak 7500 munkát kereső személy jelentkezhet be a www.nsz-sajamzaposljavanja.rs honlapra. Ezért az érdeklődőknek mielőbb regisztrálniuk kell. 70 szerbiai munkaadó fog bemutatkozni, összesen mintegy 2800 szabad munkahellyel.

Életkortól, iskolai végzettségtől függetlenül szemezgethet majd mindenki a felkínált munkák között – mondják a szabadkai munkaközvetítő illetékesei. Szabadkán hét munkáltató vesz részt ezen az állásbörzén.

Pannon RTV

Szécsi Erdmann Elvira, munkaügyi tanácsadó: "Minden munkát kereső személy, aki szeretne részt venni ezen az állásbörzén, kell hogy regisztráljon a honlapon, azután kap egy kódot az-e-mail címére, és azzal a kóddal tud majd május 20-án 10 órakor belépni az állásbörzére. Ott alkalom lesz arra is, hogy esetleg a kiválasztott munkaadóval cseteljen, megbeszélje a dolgokat. Tehát egy kisebb állásinterjút is le tud bonyolítani, vagy ha információra van szüksége, akkor azt meg tudja ott kérdezni a munkaadótól."

virtuális állásbörze
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
munkalehetőség

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.