Ugrás a tartalomra

Összegyűlt a pénz Boškónak

2021.08.17
11:41
2021.08.17
15:48
Forrás
Blic
Ma reggel még 300 000 euró hiányzott a kezeléshez szükséges összegből.

Összegyűlt a pénz Boškónak. Az SMA-1 betegségben szenvedő hat hónapos Boško Gugleta szeptember közepén Budapesten kapja meg a génterápiát, a világ legdrágább gyógyszerét. Ma reggel még 300 000 euró hiányzott a kezeléshez szükséges összegből, a hiányzó pénz azonban rekord gyorsan meglett.

A gyógyszer 2,1 millió euróba kerül. A kisfiú számára országszerte gyűjtéseket szerveztek, és emelt díjas sms formájában is segíthettek a jóakarók.

Boško
SMA
pénz
kezelés
összegyűlt

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 14:16

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.