Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/Screenshot

Ötből három autó Vajdaságba került az őszi forduló első húzásán

2021.09.18
18:36
2021.09.18
18:44
Forrás
Pannon RTV
Horgosi személynek is kedvezett a szerencse a Vedd el a számlát és nyerj! nevű nyereményjáték őszi fordulójának első húzásán. Vajda Andrea egy Fiat 500L típusú személyautóval lett gazdagabb.

Rajta kívül Goran Radojković Újvidékről, Dragica Petrović Nagybecskerekről, Momčilo Krstić és Milan Jovanović pedig Belgrádból kapott új autót.

A fődíjat, egy zimonyi lakást Titomir Stojković boleči lakos nyerte.

A győzteseket a több mint 8,3 millió beérkezett borítékot tartalmazó medencéből Jovana Preković karatéban olimpiai bajnok sportoló húzta ki.

Az ősz folyamán egyébként 6 húzást szerveznek az illetékesek.

Vedd el a számlát és nyerj!
Fiat 500 L
Horgos
Újvidék
Nagybecskerek

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.