Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Ötven köbméter cseréptörmeléket szórtak szét Tóthfaluban

2021.02.27
13:28
2021.02.27
16:54
Forrás
Pannon RTV
Cseréptörmelékkel töltötték fel Tóthfaluban mindazon utcákat, amelyeket nem borít aszfalt, valamint a Tóthfalut és Bogarast összekötő kikövezett útszakaszon is betöltötték a gödröket.
Pannon RTV/Apczi Jenő

Kezdetét vették a tavaszi munkálatok Tóthfaluban, a ki nem aszfaltozott utcákat töltötték fel cseréptörmelékkel, ugyanis a fagyok és az esőzések miatt az utcák egyenetlenné váltak. Nagy volt az érdeklődés, sokan kilátogattak és segédkeztek a munkában. Voltak, akik saját gépjárművekkel segítették a munkát.

Sziráki Norbert: A munkaakció igen fontos a faluban. A tél jócskán nagy károkat szokott okozni, főleg a nem aszfaltozott útszakaszokon, és szerintem mint a helyi Tűzoltó Egyesület elnöke elmondhatom, hogy nem csak az utak járhatósága miatt fontos, hanem tűzvédelmi szempontból is.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Cseréptörmelékkel töltötték fel a Tóthfalut és Bogarast összekötő útszakaszt is. Igaz, ez az útszakasz tavaly lett zúzottkővel megterítve, de a téli hónapok alatt ez is megrongálódott - mondta Bontovics István, a helyi közösség elnöke.

Ott is nagy a forgalom, és különösen ez a tél nagy erőpróba volt, rengeteg csapadék volt, és a járművek kinyomkodták a zúzott követ. Most ott is megpróbáljuk betölteni, hogy járhatóvá tegyük.

A faluban folytatódnak a tavaszi munkálat, a közeljövőben szeretnének egy takarítási akciót is megszervezni, amibe már a gyermekeket is szeretnék bevonni.

Tóthfalu
cseréptörmelék
útjavítás
kátyú
munkaakció
Bontovics István

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!