Ugrás a tartalomra

Palics: Továbbra is balesetveszélyes a még épülő vasútvonalon átkelni

2022.01.31
14:37
Forrás
Közlemény
A kihelyezett felszólító táblák ellenére a palicsi lakosok gyakran átjárnak a még épülő, új vasútvonalon, ami rendkívül balesetveszélyes.

Palics Helyi Közössége a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben arra kéri a polgárokat, hogy saját biztonságuk érdekében a vasúton történő átkelésre továbbra is a Horgosi úton lévő gyalogátjárót, valamint a Lopudi utcánál meglévő közúti átjárót használják.

Dobó Márta, a palicsi helyi közösség elnöke emlékezteti a település lakosait, hogy a Szabadka-Horgos közötti vasútvonal felújítási munkálatai során jelenleg is zajlik a majdani gyalogos-kerékpáros aluljáró kiépítése, ezért tavaly október 29-e óta a továbbiakig tilos a gyalogos és kerékpáros átjárás a leendő vasút nyomvonalán.

Palics
balesetveszély
vasútvonal
gyalogos

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.