Ugrás a tartalomra

Pályázati lehetőség vajdasági egyetemistáknak

2020-10-28
14:44
Forrás
Közlemény
Idén is pályázhatnak a vajdasági magyar egyetemisták a de profundis Közhasznú Alapítványnál a 15.000 dináros egyszeri támogatásra.

A Vajdasági Baráti Egyesület ezúttal is felajánl mellé támogatást, hogy még több egyetemista kaphasson ösztöndíjat. A jelentkezőnek egy kézzel írott - önéletrajzszerű - pályázatot kell benyújtania, a pályázatban szerepelnie kell a pályázó lakcímének, e-mail-címének és telefonszámának, csatolnia kell a leckekönyv fénymásolatát, a pályázót azonosító, bármilyen méretű fotót és minden olyan dokumentum másolatát, amelyről a pályázó úgy érzi, hogy pontosabb képet fest róla.

Mindent másolatban kell elküldeni, és semmit sem kell lefordítani. A pályázat során a kuratórium elsősorban a rászorultsági elvet vizsgálja. A tanulmányi előmenetel csak másodlagos szempont.

A pályázati anyagot a www.deprofundis.org/jelentkezes honlapon kell feltölteni, végső esetben az info@deprofundis.org címre is elküldhetik a diákok. Postai úton a következő címre lehet küldeni:
de profundis Alapítvány
2112 Veresegyház
Salamon király u. 36.

A pályázatok beküldésének határideje: 2020. november 20., 18 óra. Az eredményhirdetés várható időpontja 2020. december 28. A támogatások kiosztásának várható időpontja pedig 2020 vége, illetve 2021. január eleje.

De profundis Közhasznú Alapítvány
ösztöndíj
egyetemista
Vajdaság
egyszeri

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.