Ugrás a tartalomra

Pályázati lehetőség vajdasági egyetemistáknak

2020.10.28
14:44
Forrás
Közlemény
Idén is pályázhatnak a vajdasági magyar egyetemisták a de profundis Közhasznú Alapítványnál a 15.000 dináros egyszeri támogatásra.

A Vajdasági Baráti Egyesület ezúttal is felajánl mellé támogatást, hogy még több egyetemista kaphasson ösztöndíjat. A jelentkezőnek egy kézzel írott - önéletrajzszerű - pályázatot kell benyújtania, a pályázatban szerepelnie kell a pályázó lakcímének, e-mail-címének és telefonszámának, csatolnia kell a leckekönyv fénymásolatát, a pályázót azonosító, bármilyen méretű fotót és minden olyan dokumentum másolatát, amelyről a pályázó úgy érzi, hogy pontosabb képet fest róla.

Mindent másolatban kell elküldeni, és semmit sem kell lefordítani. A pályázat során a kuratórium elsősorban a rászorultsági elvet vizsgálja. A tanulmányi előmenetel csak másodlagos szempont.

A pályázati anyagot a www.deprofundis.org/jelentkezes honlapon kell feltölteni, végső esetben az info@deprofundis.org címre is elküldhetik a diákok. Postai úton a következő címre lehet küldeni:
de profundis Alapítvány
2112 Veresegyház
Salamon király u. 36.

A pályázatok beküldésének határideje: 2020. november 20., 18 óra. Az eredményhirdetés várható időpontja 2020. december 28. A támogatások kiosztásának várható időpontja pedig 2020 vége, illetve 2021. január eleje.

De profundis Közhasznú Alapítvány
ösztöndíj
egyetemista
Vajdaság
egyszeri

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.