Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pásztor István: Hamarosan előrelépés lehet a határmenti személyforgalomban

2021-01-21
19:39
2021-01-21
21:13
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ elnöke bízik benne, hogy a folyamatban levő tárgyalások eredményt hozhatnak.

Hamarosan érdemi előrelépések lehetnek a határmenti személyforgalomban Magyarország és Szerbia között. Erről posztolt facebook oldalán Pásztor István. A VMSZ elnöke szerint ennek alapfeltétele az általános teszt- és karanténkötelezettség megszüntetése. Mint fogalmazott a politikus, bízik benne, hogy a folyamatban levő tárgyalások eredményt hozhatnak.

Pásztor arra kért közösségi oldalán mindenkit, hogy vigyázzanak egészségükre, jelentkezzenek mielőbb az oltásra és vegyék fel a vakcinát. Ez a vírus legyőzésének egyetlen módja; minél előbb tesszük meg, annál hamarabb fog normalizálódni mindennapi életünk  - tette hozzá a VMSZ vezetője.

védőoltás
vakcina
Pásztor István
Related news
Újabb oltópont kezdte meg a munkát Szabadkán

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.