Ugrás a tartalomra

Pásztor István ünnepi köszöntője

2017.12.22
15:47
Forrás
Pannon RTV
Szívemből kívánok örömöt, egészséget és jólétet az önök otthonaiba - üzeni karácsonyi köszöntőjében a tartományi képviselőház elnöke.

Szívemből kívánok örömöt, egészséget és jólétet az önök otthonaiba - üzeni karácsonyi köszöntőjében Pásztor István, a tartományi képviselőház elnöke. Ez az örömteli ünnep, amelyet szeretteinkkel töltünk, emlékeztessen a szeretet, a megbocsátás és a megértés fontosságára. Hozzon számunkra szilárd hitet a jobb jövőben és erőt ahhoz a lépéshez, hogy ez is megvalósuljon! Boldog karácsonyt! – üzente Pásztor István.

Pásztor István
ünnepi köszöntő
karácsony

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.