Ugrás a tartalomra
MTI/Vasvári Tamás

Pavle Zelić szerint nyugodtan felvehető az AstraZeneca vakcinája

2021.04.17
16:24
Forrás
Szerbiai RTV
Senkinek sem kell aggódnia, mindenki nyugodtan felveheti az AstraZeneca koronavírus elleni védőoltását - ezt nyilatkozta Pavle Zelić, a Szerbiai Gyógyszer-engedélyeztetési Ügynökség igazgatója.

Leszögezte, az Egészségügyi Világszervezet, valamint az Európai Unió illetékes hatóságának álláspontja is egyértelmű: nem kell korlátozni az AstraZeneca vakcinájának használatát. Egyértelmű, hogy sokkal nagyobb haszna van, mint hátránya ennek az oltásnak. Eddig még semmilyen visszásság nem történt az oltás beadásával kapcsolatban - mondta Zelić. Hozzátette, a vakcinációnak nincs alternatívája.

AstraZeneca
vakcina
védőoltás
Pavle Zelić
koronavírus

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.