Ugrás a tartalomra
Pixa/PhotoLizM

Pesszimista a WHO főigazgatója a védőoltást illetően

2020-08-03
18:19
2020-08-03
18:31
Forrás
Euronews
A nagy remények ellenére nem biztos, hogy valaha megtalálják a tökéletesen hatékony megoldást a koronavírus ellen - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója.

Szerinte vannak olyan aggodalmak, hogy a kifejlesztett vakcina nem lesz teljesen hatékony, vagy csak pár hónapra lesz képes védelmet nyújtani. Jelenleg több oltóanyag fejlesztése is folyamatban van, ezért a szakemberek azt remélik, több hatékony vakcina is elérhető lesz majd. A WHO vezetője arra is felhívta a figyelmet, hogy a jelenlegi járvány a 20. század eleje óta a legnagyobb globális egészségügyi vészhelyzetnek tekinthető.

védőoltás
WHO
hatóanyag

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.